Jump to content
OzarkAnglers.Com Forum
Phil Lilley

OAF - changed servers

Recommended Posts

When you guys are referring to backing up, are you talking about using the back button that is built into the browser or something that is specific to this forum? I'm on Chrome 99% of the time and have never noticed an issue with going back between the pages.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trying to use the back button on my firefox browser, this seems to be the only site I have issues. It is doing better this afternoon just backed up and edited this for a test.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, slothman said:

I don't know if it is related, but there are a few of us that have been unable to see some pictures that have been posted. The specific thread is "LOZ Pig".

It's not related.  That picture was linked from a google user account and the link is either bad or private so it can't be seen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, moguy1973 said:

It's not related.  That picture was linked from a google user account and the link is either bad or private so it can't be seen.

Ok. Thanks for letting me know. I didn't know why it wasn't working, but I figured you guys would want to know in case it was a server issue. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lots of bugs still on my end. Sometimes I can zip through here with no problems at all, but more times than not the screen freezes up or I loose the ability to access PM's or load images. 

No issues like that on any other forums so I assume it has to be something here. I have signed out, cleared cookies, restarted my device and all that other crap that never works anyway.   

No biggie, but if anyone sends me something and fails to get a reply..... that's the reason why. I'm not ignoring you, promise. 😀

Share this post


Link to post
Share on other sites

I guess I've been one of the lucky ones.  I have only had one issue and that with uploading pictures off my phone.  Not a big deal as I just put them on Photobucket and then link them. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
29 minutes ago, moguy1973 said:

I guess I've been one of the lucky ones.  I have only had one issue and that with uploading pictures off my phone.  Not a big deal as I just put them on Photobucket and then link them. 

This issue was corrected so you should be able to load large files/images ok.  There was a limit set by accident but changed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.