Jump to content
OzarkAnglers.Com Forum

Recommended Posts

I guess I've been lucky since I haven't noticed anything out of the ordinary when accessing the forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's weird in that some devices work and others do not.  BilletHead is totally broken with no devices working... I'm down to just one cell phone that still works...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Only my Windows-based work PC works for me. BilletHead is an Android phone and a laptop -- which I assume is Windows. Feels like it's not something related to the device itself, but more something in the stuff that happens betwixt that and the server that hosts the forum part of OA.

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 hours ago, snagged in outlet 3 said:

I think it's just a few technically challenged individuals.:D

Yeah -- we've all forgotten how to click, including Phil. Please send IT support tout suite!

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, ness said:

Yeah -- we've all forgotten how to click, including Phil. Please send IT support tout suite!

I figured after I dogged you guys I would be shut out due to karma.  Thankfully.....since I don't watch TV this is my entertainment.  Sorry to ruffle your feathers.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, snagged in outlet 3 said:

I figured after I dogged you guys I would be shut out due to karma.  Thankfully.....since I don't watch TV this is my entertainment.  Sorry to ruffle your feathers. 

Feathers smooth and in place. But, watch that Karma -- connections are coming and going for people. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Man, I've used the blocked website override at work so many times in the last few days I'm gonna get my hand slapped or get that privilege taken away. Better lay low for a while. 

Ronnie -- can you print off any good posts and just mail them to me? :D COD is fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I blew away all network settings, browser settings, updated browser, reset phone and I still am not able to get in on my Verizon phone.  Sprint phone is working just fine...  Work laptop is down too, but not ruling out work network yet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.