Jump to content

General Board Issue


Danoinark

Recommended Posts

Is anyone experiencing loading difficulties of board pm's or email's and are you receiving email notifications of postings in forums you have made posts?

I have noticed a few problems since yesterday

Dano

Glass Has Class

"from the laid back lane in the Arkansas Ozarks"

Link to comment
Share on other sites

Yes. The PM that I sent you took nearly 3 minutes to load and I also had the same delay with a post earlier today. I thought it was because I had a pic even the pic was only 640. The post reply took abut 4 minutes to load and post.

Thom Harvengt

Link to comment
Share on other sites

Dano,

Since joining this site I have never been able to send pm's...have always been able to receive pm's but never been able to send one...attribute it to being a computer moron, lol.

bm

My friends say I'm a douche bag ??

Avatar...mister brownie

bm <><

Link to comment
Share on other sites

Don't feel bad Brownieman I haven't either for some odd reason. Never had any problem on any other board except this one.

Don't feel bad Brownieman I haven't either for some odd reason. Never had any problem on any other board except this one.

Respect your Environment and others right to use it!

Link to comment
Share on other sites

Long delay on sending PM's...and not sure some are even going through. But that could be explained away, by them not wanting to reply.

Edited to add: It is taking about the same amount of time to load posts as well, which is about 2-3 minutes.

Funny how 2-3 minutes is a long time in the internet world. :=D:

X2 Edit: Edit loaded normal... :hmmm:

Link to comment
Share on other sites

no email notifications for a couple of months again. PMs work coming and going

Jon Joy

___________

"A jerk at one end of the line is enough." unknown author

The Second Amendment was written for hunting tyrants not ducks.

"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote." Benjamin Franklin, 1759

Link to comment
Share on other sites

No email notifications here PM is taking about 3 to 4 minutes to send.

Board is loading quickly and posts are taking a little longer to load.

Interesting side bar. If you notice it's taking a bit to load or send the post, hit the x on your browser and go to new posts on the board and you will see that its there despite the fact it says it hasn't been sent.

Dano

Glass Has Class

"from the laid back lane in the Arkansas Ozarks"

Link to comment
Share on other sites

  • Root Admin

I've noticed it takes longer to post some topics or replies and send pm's but I have exited out before it finishes and it posts anyhow.

I'll ask Jim about the speed of the server and see if there is an issue.

Lilleys Landing logo 150.jpg

Link to comment
Share on other sites

Sho'nuff! Not recieving notices re: the airgun thread and the replies I made today took seemingly forever to get there.

"You need only reflect that one of the best ways to get yourself a reputation as a dangerous citizen these days is to go about repeating the very phrases which our founding fathers used in their struggle for independence." ---Charles Austin Beard

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.